Originele ideeen

Geplaatst op: 23-10-2014

Natuurlijk is het leuk als je bij het maken van je kerstkaart uit de hoek komt met een zeer origineel idee. Maar hoe kom je nu op zo'n origineel idee voor je kerstkaart? Een originele kerstkaart bedenken mag in principe niet zo'n probleem zijn. Kerstkaart ideeën zijn op het internet in overvloed te vinden. Om jou op weg te helpen  bij het bedenken van een leuk kerstkaart idee hebben wij er een paar voor je op een rijtje gezet zodat je of inspiratie kan opdoen of een leuk idee ter uitvoering kan brengen.

Eigen foto

Een leuk idee voor een kerstkaart is natuurlijk een foto van jezelf of van je familie gekleed in een gekke outfit of een foto die op een leuke manier is bewerkt. Een foto van jezelf op een kaart maakt het voor de ontvanger wel heel erg persoonlijk. Misschien kun je er al tijdens je vakantie aan denken. Op internet zijn veel voorbeelden van fotos te vinden die gebruik maken van een mooie lokatie dicht bij het hotel of vakantiehuis waar je verblijft. Je laat zien dat je aandacht besteed hebt aan originaliteit en de moeite genomen hebt om je idee uit te voeren. De ontvanger zal zich hoe dan ook gevleid voelen.

3D foto

Het maken van een 3D foto voor op je kerstkaart is in de regel heel erg eenvoudig. Wanneer je zelf een beetje handig bent met knutselen heb je zo een 3D foto gemaakt. Een 3D foto is eens wat anders dan een normale foto. Hoe maak je nu een 3D foto? Aller eerst heb je een aantal dingen nodig voordat je begint. Zo heb je een 3D schaar nodig, een stukje foam, kaarten en karton. Niet te vergeten een paar kopietjes van je foto. Knip per foto stukjes uit die je steeds op een stukje foam plakt en een voor een over elkaar plakt. Op deze manier creëer je diepte en maak je de foto 3D. Zoek op internet naar voorbeelden ter ondersteuning en uitleg om je 3D foto op een goede manier te creëren.

Onze top 5 Kerst-feestwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Kaartwereld.nl Bekijk deze aanbieder Bol.com Bekijk deze aanbieder Goededoelkerstkaarten.nl Bekijk deze aanbieder CarXL.nl Bekijk deze aanbieder