Maak deze feestdagen speciaal met een persoonlijke kaart

Geplaatst op: 14-03-2023

Elke keer wanneer kerstmis weer voor de deur staat is het weer tijd om te denken over wat je je dierbaren kunt geven. Wanneer je dit jaar helemaal inspiratieloos bent en je hebt geen idee wat een geschikt kerstpakket is voor familie, vrienden of collega's, kies dan een kerstpakket op maat met een persoonlijke kerstkaart.

Waarom een persoonlijke cadeau?

Kerstpakketten op maat zijn een geweldige manier om je waardering te tonen voor je werknemers, collega's of zakelijke partners tijdens de feestdagen. Door een persoonlijk samengesteld kerstpakket te geven, laat je zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het bedanken van de mensen die belangrijk zijn voor jouw organisatie. 

Het mooie van kerstpakketten op maat is dat je de inhoud geheel kunt afstemmen op de ontvanger(s). Hierdoor wordt het een persoonlijk geschenk.

Wil je het nog persoonlijker maken, voeg er dan een kerstkaart aan toe. Met een kerstpakket op maat in combinatie met een persoonlijke kerstkaart geef je niet alleen een uniek en doordacht cadeau maar je zorgt ook voor een vrolijk gevoel bij de ontvangers. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een passend kerstpakket voor je relatiepartners of werknemers is deze oplossing ook ideaal waardoor je gegarandeerd in de smaak zal vallen met het kerstpakket.

Voordelen van een persoonlijk cadeau

Een persoonlijke kerstkaart is nergens te vinden in de winkel of in een online webshop. Je maakt zelf een eigen ontwerp waardoor je het geheel kunt vormgeven hoe jij het in gedachten hebt. Exclusieve kerstpakketten op maat zoals die van Company of Gifts (zie https://www.companyofgifts.nl/samenstellen/) zorgen voor een speciaal en gewaardeerd gevoel bij de ontvangers. Doordat er moeite in is gestoken, zullen de ontvangers het kerstpakket op maat niet snel vergeten.

Veel mensen denken dat een persoonlijke kerstpakket op maat veel tijd en veel werk kost. Maar in tegendeel zelfs, er zijn talloze aanbieders waar jij binnen een paar stappen de perfecte kerstkaart/kerstpakket klaar hebt staan. Je kunt ervoor kiezen om ze direct bij het thuisadres van de werknemers te laten bezorgen, of je stuurt het digitaal waardoor ze een verrassing in hun mailbox binnenkrijgen. Er is genoeg inspiratie online te vinden om je op gang te helpen.

Onze top 5 Kerst-feestwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Kaartwereld.nl Bekijk deze aanbieder Bol.com Bekijk deze aanbieder Goededoelkerstkaarten.nl Bekijk deze aanbieder CarXL.nl Bekijk deze aanbieder