Kerstpakketten

Geplaatst op: 02-10-2018

Kerstpakketten met een kerstkaart

Tegenwoordig moet alles steeds persoonlijker, dus ook kerstpakketten. Wanneer het personeel het hele jaar hard heeft gewerkt, vinden ze het altijd fijn om de waardering te zien vanuit het bedrijf. En wat is er nou leuker om een persoonlijk kerstkaartje van de directe te krijgen? De werknemers stellen tegenwoordig de sociale  waardering zeer op prijs. Hoe meer aandacht er aan hen besteed is, hoe meer zij zich gewaardeerd voelen. De kerstpakketten van Kerstpakkettenidee.nl hebben de mogelijkheid om hierin een mooie professionele kerstkaart te laten bijpakken. Hoe u dat het beste doet? Dat leest u in de paragrafen die volgen.

Maak het kerstpakket persoonlijk door een kerstkaartje

Bij een kerstpakket is het van belang dat de persoonlijke touch van het bedrijf aanwezig is. Dit kan een kerstwens zijn van de directie, of bij een massageschenk zelfs een persoonlijk berichtje voor iedere werknemer. En hoe is dit nou beter te doen dan met een kerstkaart? Deze persoonlijk touch op het kerstkaartje is te doen aan de hand van 4 aspecten, namelijk:

1. Waardering: benoem om welke redenen je je werknemers het meest waardeert. Zo voelen de werknemers een stukje warmte terug van het bedrijf, en weten ze dat ze al het werk niet voor niets doen. Een klein gebaar met een grote waarde!
2. Terugblik: er zijn het afgelopen jaar genoeg gebeurtenissen geweest bij het bedrijf. Het kerstkaartje is het perfecte moment om even terug te blikken op deze gebeurtenissen. Wat ging er wel goed en wat ging er niet goed?
3. Vooruitblik: volgend jaar staat er weer een druk jaar te wachten. Daarom is het altijd goed om even vooruit te blikken op volgend jaar. Zo weten de werknemers ook wat hen te wachten staat.
4. Wensen: het is Kerstmis, de tijd van familie, vrienden en ook gezelligheid onder elkaar. Wens daarom je medewerkers iets fijns toe voor deze periode.

Via de webshop voor kerstpakketten is het mogelijk om een kerstkaart te laten designen (meerprijs). Interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact op.

Kerstkaarten in dit digitale tijdperk

De digitale wereld is op dit moment niet meer weg te denken. Alles gebeurt digitaal en iedereen is 24/7 bereikbaar. We appen er tegenwoordig met zijn alle op los en juist om deze reden wordt een kerstkaartje écht gewaardeerd. Hoe leuk is het nou om dit stukje traditie in 2018 nog steeds te krijgen? Aan de hand van een kerstkaartje kan een bedrijf zich onderscheiden en wordt er ook nog eens gewerkt aan de binding. Plus het geven van een kerstkaartje laat ook zien dat er moeite in is gestoken. Daarom is het dus nooit verkeerd om in 2018 nog steeds een  fysiek kerstkaartje te geven.

Het geven van een kerstpakket

Het moment wanneer de kerstpakketten worden uitgereikt is hét perfecte moment om ook de kerstkaartjes uit te reiken. Het geschenk samen met de waardering die is geuit  wordt op het kerstkaartje zorgt voor de optimale binding tussen werknemer en bedrijf. Companyofgifts.nl is dé plek om deze kerstpakketten te halen. Met keuze uit ruim 100 kerstpakketten en de mogelijkheid om een kerstpakket op maat te laten maken, zit hier altijd voor iedereen wel een kerstpakket bij. Het is zelfs mogelijk om een persoonlijke kerstkaart te laten verpakken in het kerstpakket. Zo zien de werknemers bij openen van het kerstpakket meteen het kerstkaartje. Een betere eyecatcher is er niet! Wacht daarom niet te lang, en kijk snel in het assortiment van companyofgifts.nl.

Onze top 5 Kerst-feestwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Kaartwereld.nl Bekijk deze aanbieder Bol.com Bekijk deze aanbieder Goededoelkerstkaarten.nl Bekijk deze aanbieder CarXL.nl Bekijk deze aanbieder