Kerstpakketten trends

Geplaatst op: 24-10-2023

Lees hier alles wat je moet weten over de laatste kerstpakketten trends en kerstpakketten nieuws om je personeel met unieke en populaire kerstpakketten te verrassen.

Lokale kerstpakketten trend 2024

In Dordt Centraal doen kerstpakketten leveranciers alvast een boekje open over de kerstpakketten trends voor 2024. Lokale kerstpakketten zijn ook dit jaar weer een trend. Met oog op duurzaamheid en steun aan lokale leveranciers kiezen steeds meer bedrijven voor kerstpakketten en relatiegeschenken met lokale cadeautjes. 

Rotterdamse kerstpakketten trends

In 2023 krijgen de Rotterdamse kerstpakketten trends een frisse, unieke draai. Ze combineren lokale lekkernijen en technologische snufjes voor een feestelijke ervaring. Het gaat niet alleen om waardering tonen, maar ook om de diversiteit en dynamiek van Rotterdam te vieren​​. De trends voor 2023 benadrukken duurzaamheid, bruikbaarheid en steun aan de lokale gemeenschap, waardoor elk kerstpakket persoonlijk en bijzonder wordt​.

Duurzame kerstpakketten Den Haag

De vraag naar duurzame kerstpakketten neemt toe in Den Haag. In onze politieke hoofdstad groeit al jaren de belangstelling naar verantwoorde kerstpakketten en ook in 2023 zijn er weer volop duurzame kerstpakketten besteld. In dit artikel belichten kerstpakketten leveranciers deze Haagse kerstpakketten trend.

Verruimde vrije ruimte in 2023

In 2023 is de vrije ruimte binnen de werkkostenregeling tijdelijk verhoogd van 1,7% naar 3%, zo meldt Ondernemersbelang. Hierdoor kunnen bedrijven dit jaar profiteren van een hoger belastingvrije budget voor kerstpakketten. Maar wees er snel bij, want in 2024 zakt de vrije ruimte weer naar 1,92%.

Kerstpakketten trends in Almere

Kerstpakketten experts bespreken in dit artikel de kerstpakketten trends in Almere voor 2023. Nu het grootste deel van de kerstpakketten bestellingen geplaatst zijn, kunnen kerstpakketten leveranciers een boekje open doen over de kerstpakketten trends voor dit jaar. Deze trends omvatten onder meer duurzame kerstpakketten en kerstpakketten met technologische gadgets.

Onze top 5 Kerst-feestwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Kaartwereld.nl Bekijk deze aanbieder Bol.com Bekijk deze aanbieder Goededoelkerstkaarten.nl Bekijk deze aanbieder CarXL.nl Bekijk deze aanbieder