Kerstkaarten tips

Geplaatst op: 23-10-2014

Een goede tip voor een kerstkaart is dat de kerstkaart moet opvallen in het gros van alle kaarten. Daarnaast zijn kun je een kerstkaart het beste verzenden in een daarvoor behorende envelop die eveneens de kenmerken van kerst bezit door de glittertjes en sneeuwklokjes. Wil je kerstkaarten sturen naar vrienden, familie of naar een zaken relatie, dan is een goede tip te weten waar deze van houden. Door een onderwerp te gebruiken waar de ontvanger van de kerstkaart geïnteresseerd.  

Maak het persoonlijk

Hoe persoonlijker de kerstkaart is voor de ontvanger, hoe beter. Een persoonlijke kerstkaart is een van de tips die wij je geven die zeker succes zal hebben. Hoe maak je een kerstkaart persoonlijk? Ga na wat de interesses zijn van de ontvanger, laat de stijl van de kaart dit beïnvloeden. Ook de inhoud van de tekst aangepast op de persoon die de kaart ontvangt helpt al een beetje.

Voeg iets extra's toe

Een van de tips die je veelal zult tegenkomen is om iets extra's toe te voegen aan de kerstkaart. Een kerstkaart alleen versturen met een standaard tekst als gezellige feestdagen is niet zo uniek en waarschijnlijk heeft de ontvanger van al meerdere van deze kaarten ontvangen. Om extra op te vallen zal je de kerstkaart kunnen voorzien van een extra kleinigheidje, een cadeautje bijvoorbeeld. Zo kun je een parfum tester bij je kerstkaart voegen, een kleine knuffel of wellicht iets waar de ontvanger iets aan heeft. Iemand die veel moet schrijven op zijn werk zou misschien wel wat hebben aan een fijne pen, met bijvoorbeeld zijn of haar naam erin gelazerd. Tips over kleine extra cadeautjes zijn grote getale te vinden op het net. Surf eens rond en laat je inspireren.

Onze top 5 Kerst-feestwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Kaartwereld.nl Bekijk deze aanbieder Bol.com Bekijk deze aanbieder Goededoelkerstkaarten.nl Bekijk deze aanbieder CarXL.nl Bekijk deze aanbieder