CardXL.nl

Geplaatst op: 23-10-2014

Cardxl.nl is een aanbieder van verschillende soorten kaarten voor allerlei partijen, feesten en gebeurtenissen. Op hun website geven ze aan meer dan 25 jaar ervaring te hebben en garant te staan voor een buitengewoon goede service. Via de webshop zijn ook produceten te bestellen als slingers. Cardxl.nl is een aanbieder van een groot aantal kaarten. Niet alleen biedt Cardxl.nl vele geboortekaartjes, cadeaukaartjes, slingers en andere papieren artikelen ter viering van een leuke unieke en leuke gebeurtenis, ook zijn er voor iedere thema specifieke artikelen te bestellen. Betalen kan via verschillende methoden als Ideal, Mastercard, Visa en meer.

Kies je stijl

Om jou uitnodigingen, kaarten, raamborden of andere producten uit het assortiment zo persoonlijk te maken kun je per thema een eigen stijl kiezen en je producten zo aanpassen dat ze geheel persoonlijk zijn. Voorbeelden zijn onder anderen kaarten bedrukken met je eigen foto, slingers met een door jou gekozen naam en meer.

Goede doelen

Niet alleen biedt Cardxl een goede service en heeft de webshop een klanten beoordelen van 9 op 10 volgens een eKomi onderscheiding, de kaartenverkoper biedt zijn klanten de mogelijkheid tot het steunen van een goed doel naar keuze. Zo kunnen voor verschillende goede doelen specifieke artikelen worden aangeschaft waarbij na aankoop, een gedeelte van het bedrag wordt gedoneerd aan een goede doelen organisatie. Enkel van deze doelen zijn: Pink Ribbon, UNICEF, War Child, KikA, Nederlandse Hartstichting, CliniClowns NL, Johan Cruyff Foundation en meer. Wil jij weten welke goede doelen nog meer gesteund worden door Cardxl.nl en heb je interesse in kaarten? Ga dan direct naar de website en bestel snel.

Kies uw kerstkaarten op CardXL.nl, voeg uw eigen tekst en/of foto toe, en steun hiermee een goed doel naar keuze.

Onze top 5 Kerst-feestwinkel.nl Bekijk deze aanbieder Kaartwereld.nl Bekijk deze aanbieder Bol.com Bekijk deze aanbieder Goededoelkerstkaarten.nl Bekijk deze aanbieder CarXL.nl Bekijk deze aanbieder